Μαύρο Πιπέρι
Το πιπέρι αναπτύσσεται ως μούρα στο τροπικό φυτό πιπεριού. Η έντονη γεύση προκαλείται από το συστατικό πιπερίνη. Το πιπέρι έρχεται σε διάφορα χρώματα, μαύρο, λευκό και πράσινο. Το φυτό πιπεριού αναπτύσσεται κυρίως στην Ινδία. Το πιπέρι παράγεται σε πολλές τροπικές περιοχές.
Εφαρμογή του Μαύρου Πιπεριού
Το πιπέρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε πιάτο. Ενισχύει τη γεύση του κρέατος και προσφέρει μια πικάντικη γεύση σε σούπες και πουρέ πατάτας.
Υγιεινές ιδιότητες του Μαύρου Πιπεριού
Η διεγερτική επίδραση στην πέψη είναι η κύρια ιδιότητα του μαύρου πιπεριού, αλλά το μαύρο πιπέρι έχει περισσότερες ιδιότητες. Το πιπέρι βελτιώνει την απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών και είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: φύκι
Μέσο εκχύλισης: αιθανόλη & νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Saccharina Latissima
Ο ζαχαροφύκι, γνωστό και ως kelp, είναι ένα θαλάσσιο φύκι πλούσιο σε ιώδιο και μέταλλα. Η κατανάλωση ζαχαροφυκιού μπορεί να είναι μια καλή πηγή θρεπτικών συστατικών όπως σίδηρος και βιταμίνη Κ.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Acerola
Αγροφύκι
Αγρο-κατακόκκινο
Αφρικανική μαύρη φασόλι
Αλαντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Amla
Αγκινάρα
Ashwagandha
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
BIO φύλλο σημύδας
BIO Βραζιλιάνικο μαντελέρι
Καταγωγή και Ιστορία. Το κρεμμύδι είναι ένα βολβώδες φυτό και συγγενεύει με την καρότο και το πράσο. Αυτά τα φυτά κρεμμυδιού αποθηκεύουν την τροφή σε έναν βολβό, ο οποίος επιβιώνει κατά τη διάρκεια του χειμώνα, και είναι επομένως τα πρώτα φυτά που αναδύονται από το έδαφος την άνοιξη. Το φυτό κρεμμυδιού αναπτύσσεται από σπόρους, και το πρώτο έτος σχηματίζεται ο βολβός. Σύμφωνα με γραπτά από την εποχή γύρω στο 3000 π.Χ., το κρεμμύδι καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά σε μέρη της Ασίας. Τελικά, το κρεμμύδι έφτασε και στην Αίγυπτο, από όπου προέρχονται και τα κομμένα κρεμμύδια. Οι οικοδόμοι των πυραμίδων έλαβαν κρεμμύδια ως τροφή, καθώς χρησίμευαν ως διατροφή και ιατρική κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους προς το υπερπέραν. Γεύση και Χρήση. Το κρεμμύδι χρησιμοποιείται παγκοσμίως στην κουζίνα ως λαχανικό και εμφανίζεται σε πολλές μορφές και χρώματα. Τα κρεμμύδια έχουν έντονη γεύση και άρωμα, το οποίο μειώνεται κατά τη θέρμανση. Αυτά τα βιολογικά κρεμμύδια αποξηραίνονται και αλέθονται σε σκόνη.
Ποιότητα: για τρόφιμα, περιορισμένη χρήση
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: φύλλο
Μέσο εξαγωγής: αιθανόλη & νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονική ονομασία: Rosmarinus officinalis, συν. Salvia rosmarinus
Η ρίγανη περιέχει αιθέρια έλαια όπως το ροσμαρινικό οξύ και το καρνοσολικό οξύ, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καθώς και άλλες βιοδραστικές ενώσεις.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Ακερόλα
Φασόλι πεδίου
Φύκι πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάν
Άλφα λιποϊκό οξύ
Άμλα
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΟΡΓΑΝΙΚΟ φύλλο σημύδας
ΟΡΓΑΝΙΚΟ βραζιλιάνικο αμύγδαλο
ΟΡΓΑΝΙΚΟ τσουκνίδα
ΟΡΓΑΝΙΚΟ μπρόκολο
ΟΡΓΑΝΙΚΟ τσάγκα
ΟΡΓΑΝΙΚΗ χλωρέλλα
ΟΡΓΑΝΙΚΟ κράνμπερι
ΟΡΓΑΝΙΚΟ χόρτο κριθαριού
ΟΡΓΑΝΙΚΟ τζίνσενγκ
{"What is carrot powder good for?":"Για τι είναι καλή η σκόνη καρότου;","What can you do with Carrot powder?":"Τι μπορείτε να κάνετε με τη σκόνη καρότου;","As one of the most popular vegetables in the world, the carrot contains high nutritional values. Carrot powder is rich in beta carotene, which in the body is converted into vitamin A. Carrot powder is also rich in antioxidants, minerals and fiber.":"Ως ένα από τα πιο δημοφιλή λαχανικά στον κόσμο, το καρότο περιέχει υψηλές θρεπτικές αξίες. Η σκόνη καρότου είναι πλούσια σε βήτα καροτένιο, το οποίο στο σώμα μετατρέπεται σε βιταμίνη A. Η σκόνη καρότου είναι επίσης πλούσια σε αντιοξειδωτικά, μέταλλα και φυτικές ίνες.","Root powder has a mild, sweet and slightly peppery taste that is delicious in smoothies and sauces, among other things. It can also be used as a flavoring or as a natural coloring in pastas and cakes.":"Η σκόνη ρίζας έχει ήπια, γλυκιά και ελαφρώς πικάντικη γεύση που είναι νόστιμη σε smoothies και σάλτσες, μεταξύ άλλων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αρωματική ουσία ή ως φυσική χρωστική σε ζυμαρικά και κέικ.","Production process Carrot powder":"Διαδικασία παραγωγής σκόνης καρότου","Root powder is made by drying fresh carrots and then grinding them into a fine powder.":"Η σκόνη ρίζας παρασκευάζεται με την αποξήρανση φρέσκων καρότων και στη συνέχεια την άλεση τους σε λεπτή σκόνη."}
Σκόνη εκχύλισμα από Λεύκα 30% Σαλικίνη
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Φλοιός
Μέσο εκχύλισης: Νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Salix alba l.
Ο φλοιός λεύκας εκτιμάται παραδοσιακά για τις πιθανές αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Περιέχει σαλικίνη, μια ένωση που μπορεί να δράσει παρόμοια με την ασπιρίνη.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν και άλλα προϊόντα που προσφέρουμε:
Ακερόλα
Αγροφύλλη
Αγρο-κατακόκκινο
Αφρικανική μαύρη φασόλι
Αλαντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αρτιόκαρδο
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλσαμόχορτο
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
BIO Φύλλο σημύδας
BIO Βραζιλιάνικο μαντελέρι.
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Ρίζα
Μέσο εκχύλισης: Εθυλική ακετάτη, αιθανόλη & νερό
Φορέας: κανένας
Ιαπωνικός ραβδωτός ρίζα εκχύλισμα σκόνης 10% Trans Ρεσβερατρόλη; Ιαπωνικός ραβδωτός ρίζα εκχύλισμα σκόνης 150:1; Ιαπωνικός ραβδωτός ρίζα εκχύλισμα σκόνης 4:1; Trans Ρεσβερατρόλη 98% από Ιαπωνικό ραβδωτό εκχύλισμα σκόνης; Ιαπωνικός ραβδωτός ρίζα εκχύλισμα σκόνης 30% Ρεσβερατρόλη; Ιαπωνικός ραβδωτός ρίζα εκχύλισμα σκόνης 25% Ρεσβερατρόλη
Επιστημονικό όνομα: Polygonum cuspidatum Sieb.Et Zucc., Fallopia japonica
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Ασερόλα
Αγροφύρι
Αγρο-άγριο φυτό
Αφρικανική μαύρη φασόλι
Αλαντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αγκινάρα
Τι είναι ένα μανιτάρι Chaga;
Το Chaga (Inonotus obliquus Fuscoporia obliqua) είναι το πιο κοινό όνομα (Ρωσικά: προφέρεται τσά-γκα) για ένα μύκητα ή μανιτάρι από την οικογένεια Hymenochaetaceae. Στην Ολλανδία, αυτός ο μύκητας είναι σπάνιος και ονομάζεται Μανιτάρι της Μπερκιάς.
Υγιεινές ιδιότητες προϊόντος και εφαρμογές
Το Chaga χρησιμοποιείται και πωλείται ως ιατρικό μανιτάρι και γι' αυτό απολαμβάνει μεγαλύτερη από τη μέση αναγνωρισιμότητα στο ευρύ κοινό. Στην επιστήμη, αυτός ο μύκητας είναι αντικείμενο έρευνας εδώ και πολλές δεκαετίες, κυρίως λόγω της αντικαρκινικής του δράσης...
Ποιοτική σκόνη μανιταριού Chaga BIO. Η σκόνη μανιταριού Chaga BIO από την VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράζετε έχει δημιουργηθεί με προσοχή στον άνθρωπο και τη φύση. Η VehGro αντιπροσωπεύει προϊόντα που είναι υγιεινά και υψηλής ποιότητας. Τα (βιολογικά) φυσικά προϊόντα που επιλέγουμε προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται και συχνά συσκευάζονται στην Ευρώπη. Το βιολογικό σήμα ποιότητας σημαίνει 100% ελεγμένο βιολογικό και αξιόπιστο. Αυτά τα συστατικά είναι εγγυημένα ελεύθερα από οποιαδήποτε πρόσθετα όπως ζάχαρη, λιπαρά και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις για τα φυτοφάρμακα. Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται τακτικά.
Μικρή Ιστορία της Κόκκινης Παντζαρόριζας
Η κόκκινη παντζαρόριζα (Beta vulgaris subsp. vulgaris var. ruba) είναι ένα ριζικό λαχανικό της οικογένειας αμάρανθου (Amaranthaceae) στο γένος παντζαρόριζα και είναι στενά συνδεδεμένη με την ζαχαρότευτλο. Η λέξη 'παντζαρόριζα' είναι μια παλαιά γερμανική παραλλαγή της λατινικής λέξης 'beta'. Η κόκκινη παντζαρόριζα καλλιεργούνταν από όλους τους ισχυρούς λαούς στην αρχαιότητα. Οι Έλληνες και οι Αιγύπτιοι την χρησιμοποιούσαν κυρίως για τα φύλλα της και πιστεύεται ότι οι αρχαίοι Ρωμαίοι ανακάλυψαν τελικά ότι η παντζαρόριζα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί.
Οι Χρήσεις της Κόκκινης Παντζαρόριζας
Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την κόκκινη παντζαρόριζα (κομμένη σε φέτες) για να την τουρσίσουν, να φτιάξουν προμαγειρεμένα λαχανικά, αλλά και για να φτιάξουν Μπορς, το δημοφιλές συστατικό σε πολλές σούπες της Ανατολικής Ευρώπης.
Υγιεινές Ιδιότητες Σκόνης Κόκκινης Παντζαρόριζας
Η σκόνη κόκκινης παντζαρόριζας δίνει ένα όμορφο κόκκινο ή ροζ χρώμα σε κέικ, cupcakes, τηγανίτες, σάλτσες, σούπες, ντιπ και άλλες παρασκευές. Αυτή η σκόνη παντζαρόριζας προσφέρει μια απαλή, γλυκιά αίσθηση χωρίς να επισκιάζει άλλες γεύσεις...
Προέλευση: Αυτό το κρυσταλλικό αλάτι προέρχεται από την αλυσίδα αλατιού στο Πακιστάν. Η αλυσίδα αλατιού ανήκει γεωλογικά, αλλά όχι γεωγραφικά, στο ορεινό σύστημα του Ιμαλαΐου. Το αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένα φυσικό επιτραπέζιο αλάτι που είναι περίπου 250 εκατομμυρίων ετών. Αλάτι χωρίς χημικά πρόσθετα και ροφητικά, που εξάγεται όπως γινόταν εδώ και αιώνες. Το αλάτι Ιμαλαΐων σχηματίστηκε πριν από περισσότερα από 250 εκατομμύρια χρόνια κατά την εξαφάνιση του αρχαίου ωκεανού. Συλλέγεται με το χέρι στις υψίπεδες περιοχές του Θιβέτ. Το αλάτι από τα Ιμαλάια ονομαζόταν παλαιότερα "αλάτι των βασιλιάδων", επειδή το πολύ υψηλής ποιότητας αλάτι πωλούνταν μόνο στην τοπική αριστοκρατία. Το ροζ χρώμα προέρχεται από τα μέταλλα που έχει απορροφήσει το αλάτι, όπως το χλωριούχο νάτριο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Αυτό το αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένα λεπτό κρυσταλλικό αλάτι, που είναι ακατέργαστο και διατηρεί όλες τις καλές ιδιότητες που έχει το αλάτι.
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: ή Επεξεργασμένη πρώτη ύλη:
Μέσο εκχύλισης:
Φορέας:
επιστ. όνομα: Brassica oleracea L.
Ο λαχανόσπαρτος, γνωστός και ως Βρυξελλιώτικο λάχανο, είναι ένα λαχανικό που αποτελείται από μικρές πράσινες κεφαλές λάχανου και είναι γνωστό για τη ελαφρώς πικρή γεύση του και τις υγιεινές του ιδιότητες.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Acerola
Αγροτική φασόλι
Αγροτικός σπαθόχορτο
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Αλαντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αρτιόκαρδο
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
BIO φύλλο σημύδας
BIO Βραζιλιάνικο μαντελέρι
BIO τσουκνίδα
BIO μπρόκολο
BIO Chaga
BIO Χλωρέλλα
BIO κράνμπερι
BIO χόρτο κριθαριού
BIO τζίνσενγκ
BIO γκρέιπφρουτ
BIO λάχανο
Βαλδριανός Σκόνη Εκχύλισμα 0,4% Βαλεριανικό οξύ; Βαλδριανός Σκόνη Εκχύλισμα 0,8% Βαλεριανικό οξύ
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Ρίζα
Μέσο εκχύλισης: Νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Ο βαλδριανός, γνωστός και ως Valeriana officinalis, είναι ένα φαρμακευτικό φυτό που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική λόγω των καταπραϋντικών και χαλαρωτικών του ιδιοτήτων. Μπορεί επίσης να ληφθεί ως συμπλήρωμα διατροφής.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Ασερόλα
Αγροφύρι
Αγρο-Σαλιγκάρι
Αφρικανική Μαύρη Φασόλι
Αλαντ
Άλφα-Λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αρτιόκαρδο
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλδριανός
Μπαμπού
Βήτα Γλυκάνη
ΒΙΟ Φύλλο Μπερζέρα
ΒΙΟ Βραζιλιάνικο Μαντελέγκρι
ΒΙΟ Τσουκνίδα
Ποιότητα: μόνο για NEM
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Φύλλο
Μέσο εκχύλισης: Αλκοόλη & Νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Olea Europaea L
Οι ελιές είναι πλούσιες σε υγιή λίπη, ιδιαίτερα σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα όπως η ελαιϊκή, καθώς και σε αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη Ε και οι πολυφαινόλες.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Acerola
Αγροτική φασόλι
Αγροτικός σπαθόχορτο
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Αλαντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
BIO φύλλο σημύδας
BIO βραζιλιάνικο μαντελέρι
BIO τσουκνίδα
BIO μπρόκολο
BIO Chaga
BIO χλωρέλλα
BIO κράνμπερι
BIO χόρτο κριθαριού
BIO τζίνσενγκ
Προέλευση και Ιστορία Χόρτου Κριθαριού
Το χόρτο κριθαριού είναι ένα φυτό που αναπτύσσεται στην ΕΕ.
Συγκομιδή Χόρτου Κριθαριού
Καθώς το φυτό προετοιμάζεται για τη αναπαραγωγική φάση, όλα τα θρεπτικά συστατικά συγκεντρώνονται στους βλαστούς. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για συγκομιδή. Επεξεργαζόμαστε αυτούς τους θρεπτικούς βλαστούς σε σκόνη χόρτου σιταριού. Το φυτό κριθαριού καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια και ήταν μία από τις πρώτες καλλιέργειες που εξημερώθηκαν για ανθρώπινη χρήση. Έχει αποδειχθεί ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι συγκομίζαν τόσο το κριθάρι όσο και τους νεαρούς βλαστούς, και υπάρχουν αναφορές για τη χρήση του φυτού κριθαριού ως σημαντική θρησκευτική θυσία στη Βίβλο.
Υγιεινές Ιδιότητες Χόρτου Κριθαριού και Εφαρμογές
Το χόρτο κριθαριού είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, σίδηρο, χαλκό, αμινοξέα, ένζυμα και χλωροφύλλη. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη και συντήρηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση ισχυρών οστών. Ο χαλκός μεταφέρει οξυγόνο μέσω του σώματος, αλλά υποστηρίζει επίσης τις γνωστικές λειτουργίες, το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά...
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Σπόροι
Εκχυλιστικό μέσο: Αλκοόλη & Νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Vicia Faba
Οι ακαρβοσίνες, γνωστές και ως καθαρές φασόλια, είναι όσπρια πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες και χρησιμοποιούνται ως πολύπλευρη πηγή τροφής σε πολλές γαστρονομικές παραδόσεις.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Τα παρακάτω προϊόντα προσφέρουμε επίσης:
Acerola
Ακαρβοσίνη
Ακαρβο-Σαχτελχάιμ
Αφρικανική μαύρη φασόλι
Αλάντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αρτιχόκη
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλσαμόχορτο
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνος μαντελέγερλινγκ
ΒΙΟ τσουκνίδα
ΒΙΟ μπρόκολο
ΒΙΟ Τσάγκα
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ κράνμπερι
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: φρούτο
Μέσο εξαγωγής: αιθανόλη & νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Rosa Canina
Οι γονοί είναι οι καρποί της άγριας ροδιάς και διακρίνονται για την υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Acerola
Αγκάθι
Αγκάθι-σχάκταλ
Αφρικανική μαύρη φασόλι
Αλαντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αρτιχόκη
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλσαμόχορτο
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
BIO φύλλο σημύδας
BIO Βραζιλιάνικο μαντελέγκερλιγκ
BIO τσουκνίδα
BIO μπρόκολο
BIO Chaga
BIO χλωρέλλα
BIO κράνμπερι
BIO χόρτο κριθαριού
BIO τζίνσενγκ
Ποιότητα: μόνο για NEM
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: μυκήλιο
Μέσο εκχύλισης: αιθανόλη & νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Ophiocordyceps sinensis
Ο Cordyceps sinensis είναι ένας παρασιτικός μύκητας που εκτιμάται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική και είναι επίσης ενδιαφέρον ως διατροφικό συμπλήρωμα.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Acerola
Φασόλι πεδίου
Φτερό πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάνη
Άλφα λιποϊκό οξύ
Amla
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΟΡΓΑΝΙΚΟ φύλλο σημύδας
ΟΡΓΑΝΙΚΟ βραζιλιάνικο αμύγδαλο
ΟΡΓΑΝΙΚΟ τσουκνίδα
ΟΡΓΑΝΙΚΟ μπρόκολο
ΟΡΓΑΝΙΚΟ Chaga
ΟΡΓΑΝΙΚΟ Χλωρέλλα
ΟΡΓΑΝΙΚΟ κράνμπερι
ΟΡΓΑΝΙΚΟ χόρτο κριθαριού
ΟΡΓΑΝΙΚΟ τζίνσενγκ
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Λουλούδι
Εκχυλιστικό: Νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη 20%
Επιστημονική Ονομασία: Bellis perennis
Οι μαργαρίτες, γνωστές και ως Bellis perennis, εκτιμώνται στη φυσιοπαθητική για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Acerola
Φασόλι πεδίου
Άλογο πεδίο
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάνη
Άλφα λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά
ΒΙΟ Τσουκνίδα
ΒΙΟ Μπρόκολο
ΒΙΟ Τσάγκα
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ Κράνμπερι
ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού
ΒΙΟ Τζίνσενγκ
ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ
ΒΙΟ Λάχανο
ΒΙΟ Ροδακινιά
ΒΙΟ Μύρτιλο
ΒΙΟ Σπαθόχορτο
ΒΙΟ Τζίντζερ
ΒΙΟ Καλυμμένο φύκι
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Βότανο
Εκχυλιστικό: Νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονική ονομασία: Origanum Vulgare
Το ρίγανη περιέχει αιθέρια έλαια όπως το καρβακρόλη και το θυμόλη, που της δίνουν το χαρακτηριστικό άρωμά της, καθώς και Αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή και τανίνες, που είναι δυνητικά αντιφλεγμονώδη και προάγουν την υγεία.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Acerola
Φασόλι πεδίου
Άλογο πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάνη
Άλφα λιποϊκό οξύ
Amla
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά
ΒΙΟ Τσουκνίδα
ΒΙΟ Μπρόκολο
ΒΙΟ Τσάγκα
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ Κράνμπερι
ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού
ΒΙΟ Τζίνσενγκ
ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ
Προέλευση
Η λαχανίδα είναι ένα φυλλώδες λαχανικό που μπορεί να καλλιεργηθεί σε όλους τους τύπους εδάφους και είναι ένα τυπικό χειμερινό λαχανικό στην Ολλανδία. Η φρέσκια λαχανίδα έχει αποξηρανθεί και στη συνέχεια αλεσθεί σε αυτή τη σκόνη λαχανίδας από τη Γερμανία.
Η λαχανίδα είναι απόγονος της άγριας λάχανου. Φαίνεται ότι προήλθε από τη Μικρά Ασία και μεταφέρθηκε στην Ευρώπη γύρω στο 600 π.Χ. από νομάδες. Από το 1661, η λαχανίδα είναι ήδη καταγεγραμμένη ως πιάτο στα ολλανδικά βιβλία μαγειρικής.
Διατροφικές αξίες και χρήση
Η λαχανίδα περιέχει φυτικές ίνες και θείο που προάγουν την πέψη, αντιοξειδωτικά και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Επιπλέον, είναι πλούσια σε σίδηρο, ασβέστιο, καθώς και σε πολλές βιταμίνες A, K και C. Υπάρχουν 100 χιλιοστόγραμμα βιταμίνης C σε 100 γραμμάρια λαχανίδας.
Αυτή η σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε ένα λαχανικό smoothie. Μπορεί επίσης να προστεθεί σε χυμούς και να χρησιμοποιηθεί σε σούπες, σάλτσες, κάρυ, λαχανικά, σαλάτες και φυσικά σε πουρέ! Ανακατέψτε την, για παράδειγμα, σε πουρέ αντίβ και δώστε...
D-Γλυκόζη: Η γλυκόζη είναι μια φυσικά εμφανιζόμενη χημική ένωση. Αυτή η σκόνη γλυκόζης ονομάζεται επίσης D-Γλυκόζη. Η D-Γλυκόζη ονομάζεται επίσης Δεξτρόζη. Η D-Γλυκόζη είναι ένα μονοσακχαρίδιο (απλός ζάχαρος), μια υποκατηγορία των υδατανθράκων. Είναι μια σημαντική πηγή ενέργειας. Η γλυκόζη παράγεται από τα φυτά και τις περισσότερες άλγες μέσω της φωτοσύνθεσης (μετατροπή του φωτός σε υδατάνθρακες). Ικανότητα Δεξτρόζης (DE): Ο αριθμός DE της γλυκόζης λέει κάτι για τη δύναμη σύνδεσης και γλυκύτητας της γλυκόζης και εξαρτάται από τον βαθμό υδρόλυσης. Το άμυλο μετατρέπεται σε γλυκόζη μέσω της υδρόλυσης. Σε μια κλίμακα από 0 έως 100, το 0 αντιπροσωπεύει καθαρό άμυλο και το 100 καθαρή γλυκόζη. Όσο χαμηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο υψηλότερη είναι η δύναμη σύνδεσης του προϊόντος. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο υψηλότερη είναι η γλυκύτητα. Χρήση: Η γλυκόζη μπορεί να απορροφηθεί απευθείας από το λεπτό έντερο στο αίμα.
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: ολόκληρο το φυτό
ξηρανθεί με ζεστό αέρα
επιστημονική ονομασία: Triticum aestivum
Το χόρτο σίκαλης είναι το νεαρό πράσινο της φυτείας σίκαλης και καταναλώνεται συχνά με τη μορφή χυμού ή συμπληρωμάτων διατροφής λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε χλωροφύλλη και θρεπτικά συστατικά, προκειμένου να προάγει την υγεία και την ευημερία.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Τα παρακάτω προϊόντα προσφέρουμε επίσης:
Acerola
Αγκινάρα
Αγκάθι
Αφρικανική μαύρη φασόλι
Αλαντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
BIO φύλλο σημύδας
BIO Βραζιλιάνικο μαντελέγκο
BIO τσουκνίδα
BIO μπρόκολο
BIO Chaga
BIO χλωρέλλα
BIO κράνμπερι
BIO χόρτο κριθαριού
BIO τζίνσενγκ
Τι πρέπει να ξέρετε για τις Ροζέμπουλες
Η ροζέμπουλα είναι ο σαρκώδης ψευδοκαρπός ενός ρόδου. Το σχήμα μπορεί να είναι στρογγυλό, επιμήκες ή σε σχήμα μπουκαλιού. Ανάλογα με την ποικιλία και την κατηγορία του ρόδου, το χρώμα μπορεί να είναι κόκκινο, πορτοκαλί, μωβ ή μαύρο. Το ρόδο απαντάται στην Ευρώπη, την Ασία, τη Νότια Αμερική και τη Βόρεια Αμερική.
Λίγα λόγια για την καλλιέργεια Ροζέμπουλας
Κατά τη συγκομιδή των ροζέμπουλων για τις διάφορες εφαρμογές, συνήθως αφήνονται στον θάμνο μέχρι μετά την πρώτη παγωνιά, γεγονός που τους δίνει ένα όμορφο φωτεινό κόκκινο χρώμα και τα καθιστά επίσης κάπως μαλακά. Η υπόλοιπη ανθοφορία κόβεται και η ροζέμπουλα κόβεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στη βάση των διογκωμένων σφαιρικών καρπών του θάμνου.
Υγιεινές ιδιότητες της Ροζέμπουλας
Οι ροζέμπουλες είναι πλούσιες σε βιταμίνη C και περιέχουν επίσης βιταμίνες A, B1, B2. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα σχετικά με τη δράση των Ροζέμπουλων στη μείωση του πόνου στην Αρθρίτιδα.
Για ποιον λόγο...
Προέλευση και ιστορία του Shiitake
Η shiitake (Lentinula edodes) είναι ένα βρώσιμο μανιτάρι που απαντάται φυσικά στην Ιαπωνία, την Κίνα και την Κορέα. Εκεί, το μανιτάρι καλλιεργείται και εκτιμάται εδώ και αιώνες για τη γεύση και το άρωμά του. Στην ασιατική κουζίνα, είναι ένα πολύ χρησιμοποιούμενο μανιτάρι. Η shiitake αναπτύσσεται σε σκληρές ξυλώδεις ποικιλίες όπως η βελανιδιά, η καρυδιά και η γλυκόκαρπη κάστανο. Η shiitake έχει καπέλο από ανοιχτό καφέ έως σκούρο καφέ και ανήκει, μαζί με το μανιτάρι champignon, στα πιο καλλιεργούμενα μανιτάρια στον κόσμο.
Επεξεργασία σε σκόνη Shiitake
<p…
Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο
Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον κόκκο κακάου, τον καρπό του δέντρου κακάου. Το δέντρο κακάου αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κόκκους κακάου από τους οποίους, μεταξύ άλλων, παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η μάζα κακάου από τον κόκκο κακάου. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση για να παραχθεί η σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάου περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι. Οι κόκκοι κακάου είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Το κακάο μας ζυμώνεται επίσης για να μειωθεί η αρχική του πικράδα. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς πρόσθετα.
Κόκκοι Forastero
Η Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο προέρχεται από το δέντρο κακάου Forastero. Αρχικά, αυτό το κακάο προέρχεται από τον Αμαζόνιο, αλλά τώρα κυρίως αναπτύσσεται στη Δυτική Αφρική. Υπάρχουν 30 έως 40 κόκκοι κακάου ανά λοβό σε αυτό το δέντρο. Αυτό το κακάο περιλαμβάνει…
Λυκοπένιο 96% από εκχύλισμα σκόνης ντομάτας; Λυκοπένιο 90% από εκχύλισμα σκόνης ντομάτας; Σκόνη ντομάτας
Ποιότητα: για τρόφιμα, περιορισμένη χρήση
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: φρούτο
Μέσο εκχύλισης: Ν-Ηεξάνιο
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Lycopersicum esculentum
Οι ντομάτες είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά όπως το λυκοπένιο, η βιταμίνη C και η βιταμίνη A, που προσφέρουν πιθανά οφέλη για την υγεία.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν και άλλα προϊόντα που προσφέρουμε:
Ασερόλα
Αγροφύρι
Αγρο-κατακόκκινο
Αφρικανική μαύρη φασόλι
Αλαντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αρτιόσκοπος
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ φύλλο σημύδας
ΒΙΟ βραζιλιάνικο μαντελέρι
ΒΙΟ τσουκνίδα
ΒΙΟ μπρόκολο
ΒΙΟ τσάι Chaga
Εξαγωγικό μέσο: Αλκοόλη & Νερό
Φορέας: -
Αριθμός CAS: CAS 9012-72-0
Το Beta-Glucan είναι μια μορφή διαλυτών φυτικών ινών που απαντάται στη βρώμη, το κριθάρι και τα μανιτάρια και είναι γνωστό για τα οφέλη του στην υγεία.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Τα παρακάτω προϊόντα προσφέρουμε επίσης:
Acerola
Ackerbohne
Acker-Schachtelhalm
Αφρικανική Μαύρη Φασόλι
Alant
Άλφα-Λιποϊκό Οξύ
Amla
Αγκινάρα
Ashwagandha
Astaxanthin
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Beta Glucan
BIO Φύλλο Μπερζεράνας
Djahé: Βιολογική σκόνη τζίντζερ από την VehGro, απλά 100% φυσική και χωρίς πρόσθετα. Το τζίντζερ, γνωστό και ως Zingiber officinale, είναι μια πραγματική μπαχαρική. Το τζίντζερ περιέχει επίσης όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα, καθώς και πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Η σκόνη τζίντζερ είναι η ρίζα του τζίντζερ που έχει μαγειρευτεί, αποξηρανθεί και στη συνέχεια αλεσθεί σε σκόνη. Η γεύση της σκόνης τζίντζερ είναι πιο έντονη και πικάντικη από αυτή του φρέσκου τζίντζερ και ταιριάζει καλά σε ασιατικά και βορειοαφρικανικά πιάτα, κέικ και αρτοσκευάσματα. Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος. Να μην εκτίθεται σε άμεσο ηλιακό φως.
Επεξεργασμένη πρώτη ύλη: καρποί φρούτων
Παράγοντας εξαγωγής: καθαρό νερό
Φορέας: κανένας
Επιστημονική ονομασία: Grifola frondosa
Η Maitake, γνωστή και ως σφουγγάρι που rattles, είναι ένα βρώσιμο μανιτάρι που εκτιμάται στη μαγειρική και την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, δημοφιλές για τη γεύση του και τα πιθανά οφέλη για την υγεία.
Τα προϊόντα μας πωλούνται σε χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Acerola
Φασόλι πεδίου
Φτερό πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Elecampane
Άλφα λιποϊκό οξύ
Amla
Αγκινάρα
Ashwagandha
Astaxanthin
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΟΡΓΑΝΙΚΟ φύλλο σημύδας
ΟΡΓΑΝΙΚΟ βραζιλιάνικο αμύγδαλο
ΟΡΓΑΝΙΚΟ τσουκνίδα
ΟΡΓΑΝΙΚΟ μπρόκολο
ΟΡΓΑΝΙΚΟ Chaga
ΟΡΓΑΝΙΚΟ Chlorella
ΟΡΓΑΝΙΚΟ κράνμπερι
ΟΡΓΑΝΙΚΟ γρασίδι κριθαριού
ΟΡΓΑΝΙΚΟ τζίνσενγκ
ΟΡΓΑΝΙΚΟ γκρέιπφρουτ
ΟΡΓΑΝΙΚΟ λάχανο
ΟΡΓΑΝΙΚΟ ροδακινό
ΟΡΓΑΝΙΚΟ μύρτιλο